2016 ARNOLD GELİŞTİRME 212 Sınıf Değerlendirmesi

Geoff Roberts

IFBB Pro rütbelerine her zaman daha fazla ağırlık sınıfının yanı sıra veya bölünmeler eklemeye karşı oldum. Bununla birlikte, 212 sınıfını izledikten sonra, açık önyargılarla birlikte, bu yıl Arnold gelenekselinde, birkaç ağırlık sınıfını açık bir şekilde daha fazla kurmak korkunç bir kavram olmayabilir. Bunu belirtmemin nedeni, 212’nin çok daha iyi bir savaş gibi göründüğü basit gerçektir, çünkü rakipler çok daha etkileyici bir şartlandırma seviyesi sergiliyor.

Açık sınıftan farklı olarak, 212, birçok farklı şekilde karıştırılmış olabilecek ilk altı tane görürken, yine de adil düşünülecek bir sonuç yaşadı. Örneğin, altıncı konum bitiricisi Charles Dixon, kimseden gerçek bir şikayet olmadan dördüncü kadar yüksek olabilir. Bu noktaya daha da fazla, ilk üçü aynı şekilde, kimseden çok az şikayetle veya hiç şikayeti olmayan herhangi bir yöntemi de gitmiş olabilir.

6. sırada: Charles Dixon

Depolama tankı bu Arnold geleneksel tank gibi görünen, kesin olarak geldi. Charles, tüm spordaki en güzel adamlardan biri olan olağanüstü bir adam. Elbette kimin kazandığı şovun birincil konuşması, Charles Dixon’un genişliğinin yanı sıra büyüklüğüydü. Onun yoğunluğu ve omuz genişliği gerçekten görülmesi gereken manzaralardır. Bir yarışmacının gerçekten çok büyük olduğunu belirtmek için, son derece tipik bir eleştiri olduğu için nispeten ironik bir tanım olan vücut geliştirme sporunda sıklıkla küfür olarak adlandırılır. Tankın durumunda, bunun doğru olduğunu hissediyorum. Charles bu gösteriye sekiz ila on pound daha hafif gelse bile, dizilimdeki en önemli adam, inç başına kütle perspektifinden hala en önemli adam olurdu. Sekiz ila on kilo daha hafif olsaydı Charles neredeyse kesinlikle daha küçük bir orta bölüm olurdu. Buna bakılmaksızın, Charles daha önce de belirtildiği gibi harika görünüyordu, dördüncü kadar yüksek olsaydı, beşinci sırada iki adamın yanı sıra hiç kimse şikayet etmezdi.

5. Olma: Kyung Kang kazandı

Anladığım kadarıyla, her türlü İngilizce’yi zar zor konuşan Kang, bu yerleşimden çok mutlu olmalı. Yine, bu, herhangi bir gerçek isyan olmadan, kesinlikle bir alanı daha yükseğe koymuş olabilecek bir adamdır (cezalandırma amaçlı). Sunumu daha iyi olabilirdi, ancak orta kısmı potansiyel olarak tüm dizilimdeki en küçüktü, Midsection o kadar az olan David Henry’nin son derece belirgin bir istisnası, gerçek varlığı yargılama boyunca ilerliyor gibi görünüyordu. Sunum cilasının yanı sıra biraz daha fazla kuruyana ihtiyaç duymanın dışında, Kang neredeyse kusursuzdu.

4. sırada: Guy Cisterinino

Adam, ona hiç tek bir kelime söylemediğim gerçeğine rağmen, tercih ettiğim vücut geliştiricilerden biri. Guy’un çalışma etiği, geç saatlerde bir efsane oldu ve fiziği saf sınıf. Guy burada bir şartlandırma açısından en iyi değildi, ancak garip bir şekilde, siluet açısından, şimdiye kadarki en iyisiydi. Guy uzun bir gövdeye sahiptir, bu da küçük belinden ödün vermeden sürekli olarak kütle giymesini sağlar. Guy, bu özel şovda ilk üç adamla asmak için sertlik ve detaylardan yoksundu. Sadece daha fazla boyut ve bazı arıtma ile Guy, bu sınıfı kesinlikle gelecek yıl Arnold geleneksel olarak kazanabilir.

3. sıra: David Henry

Bana kalmış olsaydı, David Henry bu şovu üç temel nedenden ötürü kazanır. Bir numara, Kyung hakkında konuşurken tartışıldığı gibi, orta kısmı son derece küçüktü. Oranları sadece çizgi roman karakterleri ile eşleştirilir. İkinci numara, durumu hem Jose’nin hem de Hide’ların yanı sıra ayrılması her ikisinden de üstündü. Üçüncü olarak, bir erkek vücut geliştiricisinin üst vücuttan biraz daha küçük bacakları olduğunda, tam tersinden çok daha iyi göründüğünü, bu yüzden alt vücut tutarsızlığının beni rahatsız etmediğini hissediyorum. Bu sadece benim bakış açım, aynı zamanda hakimlerin onu neden sonunda yaptıkları yere koyduğunu kesinlikle görebiliyorum.

2. sıra: Jose Raymond

Boston Mass! Kötü aydınlatma olabilir, ancak önyargılarda Jose’nin biraz kapalı olduğunu hissettim. Kuru ve zor olmuştu, ancak ayrılıktan yoksundu, özellikle ultra ayrılmış David Henry’nin yanında duruyordu. Bunu söylediğim için çarmıha gerilebilirim, ancak aynı şekilde Jose’nin bacaklarının en iyilerinden biraz düştüğünü hissettim ve artık diğer rakibin bacaklarının üzerinde göze çarpmadı, özellikle saklanmadı. Henry onu ayrılıktan geçersiz kılmak ve normalde baskın tekerleklerini gölgede bırakarak saklamasıyla, bu Jose’nin Arnold tacını kaybetmesi için mükemmel bir fırtına olabilir. Aynı şekilde, HIT’in şu anda uzman vücut geliştirme, açık sınıf veya 212’de en büyük pozerlerden biri olduğu tartışılmalıdır.Arnold Classic’te puanlanmak, bu, Jose’yi geçmişte gizleyen karar faktörü olabilir mi?

1. sıra: hidetada yamagishi

Bu hafta sonu iyi hissettiren hikaye olmalı. Hide, tüm zamanların en büyük Japon vücut geliştiricisidir ve uzun yıllardır budur. Kariyeri çok sayıda iniş ve çıkışlara sahipti, toplam insanlarla zaman zaman besteliyor. Bazı taraftarlar, pazar içericilerinin yanı sıra, geri gelişimine dayanarak kazanmasıyla aynı fikirde değiller. Katılmıyorum olsa da, bu ilk üç adamın herkesin kendi sorunu vardı. Jose’nin orta bölümü, birkaç geçişte oldukça zayıf görünüyor ve fiziği genel olarak son derece hoş değil. David Henry, şaşırtıcı üst bedenine kıyasla açık bir şekilde az gelişmiş bacaklara sahiptir. Önyargıyı kazanmayı ve David’in finallerde kazanmasını sağladım. Genel olarak, yukarıdan aşağıya, Hide, en cilalı olanlara ek olarak sahnede en koşullu adamdı. Hidetada Yamagishi’yi tebrik ediyoruz!

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *