2021 için En İyi Sanal Yarışlar

2021’de koşabileceğiniz harika madalyalar ve tişörtlerle tonlarca eğlenceli sanal yarış var! Bu yüzden tüm bu yarış iptallerinin sizi eğitim ve yeni bir madalya kazanmasını engellemesine izin vermeyin. İşte, kaydolduğunuzda aldığınız avantajlarla ilgili notlarla en iyi sanal yarışların bir listesi. Ayrıca sizin için en iyi yarışı seçerken ne düşünüleceğine dair öneriler. Hadi gidelim!

Bugün ele alıyoruz:

Kayıt olmadan önce ne düşünmeli

Madalyalı Sanal Yarışların Listesi

Sanal yarışları bulmak için kaynaklar ve siteler

Sanal bir yarış seçerken ne göz önünde bulundurulmalıdır:

Mesafe – Çok sayıda yarış, seçenek olarak 1’den fazla mesafe sunar, ancak kaydolduğunuzda seçmeniz gerekir.

Tarih – Yarışı ne zaman tamamlamanız gerekiyor? Herkesin aynı gün koştuğu geleneksel yarışların aksine, sanal yarışlar mesafeyi tamamlamak için size bir zaman penceresi (genellikle bir hafta veya daha fazla) verir.

Bitiş sürenizi nasıl bildirdiğinizi veya bitirdiğinizi göster. Bazı sanal yarışlar onur sistemindedir – kaydolduğunuz anda madalya ve gömleğinizi gönderirler. O zaman, bunu yapmak size kalmış. Diğer sanal yarışlar, bir izleme uygulamasına bağlanarak veya sonuçlarınızın bir ekran görüntüsünü veya çalıştıktan sonra GPS görünümünüzün resmini paylaşarak bitirme sürenizi göstermenizi gerektirir.

Dahil olanlar (Swag Baby!)-Tüm sanal yarışlar size bir madalya vermez, daha az tişört vermez, bu yüzden kayıt fiyatına dahil olanları kontrol etmelisiniz. Bir madalya (ve/veya gömlek) istiyorsanız, sağlandığından ve giriş fiyatına dahil edildiğinden emin olun. Sanal yarış yağma, madalya, gömlek, şapka/vizör, çorap, su şişesi, çanta, eğitim planı, indirimler, uygulamalarına erişim ve daha fazlası gibi şeyleri içerebilir.

Maliyet – Sanal yarışlar, bazı durumlarda, nakliye / yönetim ücretleri nedeniyle şahsen olaylarda olduğu kadar pahalı olabilir. Ayrıca, başlangıçta kişi yarışlarında olan bazı olaylar Covid nedeniyle sanal hale gelmek zorunda kaldı. Bu nedenle, yine de daha büyük bir personel ödüyorlar ve işte kalmak için kaybedilen parayı telafi ediyor olabilirler. Sanal bir yarış olması, düşük bir maliyet olduğu anlamına gelmez – bütçenize uyduğunu ve ekstra ücretler olup olmadığını kontrol edin (nakliye, bir gömlek için ekstra ödeme, vb.). Çok sayıda yarış, hayır kurumuna bazı gelir bağışlar (yüzde kaç ve hayır kurumunun büyük ölçüde değiştiği). Son olarak, birçok sanal yarışın iade edilemez olduğunu unutmayın.

Not – Bu ‘sanal ırkların’ bazıları tipik olarak kişi olaylarındadır, ancak COVID19 nedeniyle sadece sanal olarak değişmek zorunda kalmıştır. Dolayısıyla, zaten belirli bir yarış yapmak istiyorsanız, ancak asla o yere seyahat edemeyebilir veya aksi takdirde çalıştıramazsanız, bu sizin şansınız olabilir. (Ve gelecek yıl sanal bir yarış olmayabilir.)

Madalyalı 2021’in en iyi sanal yarışları

Sanal yarışlara gitti – muhtemelen en popüler sanal yarış organizasyonlarından biri, yıllarca her ay birkaç sanal yarış sağladılar. Yani çok organize ve site diğer sanal yarış web sitelerine kıyasla en profesyonel görünüyor. Ancak bu ırklar genellikle biraz daha pahalıya mal oluyor.

Yarış mesafeleri 5K, 10K, Yarı Maraton ve Tam Maraton içerir.

Dahil: Yarış Madalyası ve Gömlek*. Tüm yarışlar bir madalya içerir, birçoğu bir gömlek içerir, bir tişört sunmayanların bir çift çorap, vizör veya kafa bandı gibi bir şeyleri vardır.

Maliyet: 26.99 $ – 39,99 $

Madalya Dash Sanal Yarışlar – 5K, 10K, Yarım Maraton ve Tam Maraton Sanal Yarışları. Çok eğlenceli bir yarış var – Godzilla ve Kong. ‘Team Godzilla’ veya ‘Team Kong’ da olmak istiyorsanız seçiyorsunuz ve takım seçiminizle madalyayı alıyorsunuz! 5K/10K/13.1 mil mesafenizi seçin, ekibinizi seçin ve bir gömlek istiyorsanız. Godzilla v Kong Sanal Yarışı hakkında çok daha fazla bilgi edinin.

Dahil: madalya ve önlük. Ekstra için bir tişört veya tank üstü ekleyebilirsiniz.

Maliyet: 35,75-52.75 $

Sanal Run Etkinlikleri Nisan 2021 Yarışları – Site, 1 mil ila 26,2 mil arasında sanal yarışlar sunuyor. Yarış kaydı bir madalya içerir. Tişörtler ve diğer yağma ek bir ücret karşılığında mevcuttur [başka bir sitede satılırlar, bu nedenle bir yarışa kaydolduktan sonra alışveriş yapmak için bir bağlantıyı tıklayabilirsiniz].

Dahil: Yarış Madalyası (Gömlekler ayrı ayrı mevcuttur)

Maliyet: 25 $ – 55 $ [Bültenlerine kaydolduğunuzda% 15 indirim alabilirsiniz.]

Fatih zorlukları – belirli bir mesafeyi tamamlamak için kaydolabileceğiniz sanal koşu zorlukları. Yani, bir yarışta tüm mesafeyi yapmanız gerekmediği için tam olarak bir yarış gibi değil – kaydettiğiniz mesafeyi bitirmek için zaman içinde mil ekleyebilirsiniz.

Dahil: İzleme Uygulaması (mesafeyi yaptığınızı görebilmeleri için), madalya ve tişört ekstra bir ücret karşılığında.

Maliyet: 35 $-55 $-değişir. Tişört ekstra. Nakliye dahil değildir.

Sanal koşu, 5K ve 10K mesafe için çok eğlenceli madalyalara sahip çok sayıda farklı yarış listeliyor. En iyisinden itibaren site yarım maraton ve maraton listeliyor – ancak bu mesafeler için herhangi bir yarış yok.

Sanal Run 10K yarışları-Ekstra ücret karşılığında madalya ve tişört içeren birkaç farklı yarış teması. çok sayıda yarışHey, tişörtlerden satılıyor, bu yüzden istersen iki kez kontrol edin.

Maliyet: 15,00 $ ‘dan başlıyor

Sanal Run 5K yarışları – madalya ile gelen birkaç farklı 5K yarış teması. Bunlardan biri ek bir ücret karşılığında bir tişört sunuyor, ancak şimdi en iyisi satıldı.

Maliyet: 15,00 $ ‘dan başlıyor

Kiss Me I’m A Runner 5K – Gone for A Run Sanal Yarışları

Maliyet: 27-40 $

Dahil: madalya, tişört veya tank ve yazdırılabilir yarış önlüğü. Sonuçları başkalarıyla karşılaştırabilmeniz için yarış sürenizi (sonuçlarınızı) kendi sitelerinde bildirirsiniz.

Koşu sonra Paddy Hard 5k – Gone for a Run Sanal Yarışları

Maliyet: 36.99 $

Dahil: Madalya, tişört ve yazdırılabilir yarış önlüğü. Sonuçları başkalarıyla karşılaştırabilmeniz için yarış sürenizi (sonuçlarınızı) kendi sitelerinde bildirirsiniz.

Girl Power 5K, 10K, Yarım veya Tam Maraton – Koşu için Gone Sanal Yarış

Maliyet: 32.99 $

Dahil: madalya, çorap veya gaiter, yazdırılabilir yarış önlüğü. [T-shirt yok-bunun yerine bir çift çorap veya yürüyüşçü/kafa bandı arasından seçim yapıyorsunuz. Bu, bu şirketteki diğer yarışlardan biraz daha ucuz hale getirir.] Sonuçları başkalarıyla karşılaştırabilmeniz için yarış sürenizi (sonuçlarınızı) kendi sitelerinde rapor ediyorsunuz.

Yeti Ultra 24 Saat Mücadelesi – 24 saat boyunca her 4 saatte bir 5,2 mil koşun veya yürüyün! Bu 50k için toplam 6 koşu

Maliyet: 49 $

Dahil: Yarış Madalyası ve Gömlek. Artı övünme hakları – bu çok farklı bir meydan okuma!

Ayrıntılar – Mücadele yönergelerini takip etmelisiniz: 24 saat boyunca her 4 saatte bir 5,2 mil koşun veya yürüyün (50k tamamlıyorsunuz). Ardından, web sitesinde zamanınızla geri bildirin. Kendi zamanınızı yenmek ve güncellemek için 1 Haziran’a kadar var. Kayıt 30 Nisan’da kapandı.

Yerel kuruluşlar tarafından düzenlenen sanal yarışlar

Yerel bir koşu mağazası, kulüp veya yarış organizasyonu tarafından düzenlenen sanal bir yarış yapmayı düşünün. Tipik yerel yarışlarınız bu yıl sanal bir seçenek sunabilir. Şehrinizde her zaman yıllık dört Temmuz 5k (veya benzer bir şey) çalıştırırsanız – iptal edildiğini varsaymayın. Yarışın bu yıl pratikte yapılıp yapılmayacağını kontrol edin.

Yerel bir yarış yapmak (sanal olsa bile) daha küçük ırk ve çalışan şirketlerin pandemi tarafından finansal olarak sıkıca vurulmasına yardımcı olabilir. Çok sayıda yarış da bazı gelirleri yerel hayır kurumlarına bağışlar – bu nedenle bu gruplar bağış toplama etkinlikleri iptal edildikçe bağışlara çarptı.

Unutmayın – Bazı durumlarda küçük şirket, büyük yarış organizasyonlarıyla aynı teknoloji kaynaklarına sahip değildir. Dolayısıyla, siteleri tüm güncellemelere sahip olmayabilir.

Yerel veya küçük işletme olan sanal bir yarış nasıl bulunur

Topluluk veya şehir web siteleri ve yayınlar

Yerel koşu grupları veya koşu kulüpleri

Yerel koşu mağazaları (içeri girin ve nerede olduğunu sorun)

Yerel Yarışın Instagram ve Facebook Sayfaları

Bölgenizde yerel koşucuların blogları ve sosyal medya mesajları

Nisan ayında sanal olan şahsen yarışlara örnekler:

Bend Maratonu, Yarı Maraton, 10K, 5K Sanal Yarışlar – 18 Nisan’a kadar devam ediyor.

Maliyet: Yarı Maraton $ 50 / 10K $ 45 / 5K $ 35

Dahil: Yarış Madalyası ve Gömlek.

Salt Lake City Maratonu, Yarı Maraton, 10K, 5K Sanal Yarışlar-10-25 Nisan tarihleri ​​arasında kendi yarışınızı çalıştırın

Maliyet: Maraton $ 70 / Yarım Maraton $ 65 / 10K $ 45 / 5K $ 40 – Artı Yarış Swag size posta göndermek için ekstra ücret.

İçerik: T-shirt ve madalya (site ‘yağma’ diyor, bu nedenle ek avantajlar olup olmadığı belirsiz)

Deniz Piyadeleri Sanal Tarihi Yarı – Mayıs 2021 (Nisan değil, sanal yapmak eğlenceli olabilecek saygın bir yarış)

Aldınız: Katılımcı Gömlek, Sonlandırıcı Madalyası ve Memur 2021 BIB, kayıt sırasında katılımcıların sunduğu adrese gönderilecektir.

2021 Sanal Koşular ve Zorluklar

Rock N Roll Maratonu – Sanal Yarış Kulübü… Bu yüzden bu sanal bir yarış değil, ancak yağmak için sanal koşu zorlukları yapabilirsiniz.

Rock N Roll Virtual Running Club’a ücretsiz katılın. Başlamak için kaydolur ve çalışan uygulamanızı bağlarsınız. Ardından, koşularınız, yarışlarınız ve zorluklarınız için puan kazanabilirsiniz. Bu noktalar eklenerek swag kazanabilirsiniz.

Run Disney Sanal Yarış Serisi – Run Disney, iptal edilmesi gereken tüm kişi koşularının yerini almak için birkaç sanal yarış düzenledi.

Madalya sunuyorlar ama onları ana listeye dahil etmedim çünkü = hepsi satıldı. Ama bunu listede tutuyorum çünkü yarış madalyaları güzel ve eğlenceli. Herhangi bir yeni sanal yarış eklenirse bu listeyi güncelleyeceğim!

Boston Maratonu bu yıl sanal bir yarışa ev sahipliği yapacak. Şahsen yarışı tipik olarak Nisan ayında yapılır, ancak Ekim ayına kadar itilmiştir. Şahsen etkinliğinin koşucu sayısı normalden daha küçük bir alan olacaktır. Kayıt, ay sonunda şahsen ve sanal yarış için açılır. Sanal Boston Maratonu sadece 26.2 mesafe için olacak.

Sanal ırklar hakkında daha fazla kaynak ve bilgi:

Sanal ırk nedir ve bir tane nasıl yönetirsiniz?

Sanal Yarış için Nasıl Eğitilir Bölüm 1 – Run Eat Podcast 123

7 En İyi Sanal Yarış Bölüm 2 – Run Ye Podcast 124

2021 için şahsen maratonlar ve yarım maraton listesi

Eğer bir yarış yönetmeni iseniz ve yarışınız hakkında bir güncelleme yaparsanızPaylaşmamı istiyorum – e -posta runeatrepeat@gmail.com adresine e -posta gönderin

Instagram’da @Runeatrepeat’i takip edin ve bu yıl hangi yarışları yaptığınızı bana bildirin!

Bana çalışma kitabını gönder

3SAVE

Paylaşmak önemsemektir!

3

Toplu iğne

Paylaşmak

Cıvıldamak

Paylaşmak

Posta

Paylaşmak

Bunları seçmeye devam edin:

2021 Maraton Yarışı Güncellemeleri ve Duyuruları

2021 Maraton Yarışı Güncellemeleri ve Duyuruları

2021’de meydana gelen maraton ve yarı maraton koşusu listesi. İptal edilmeyen yarışlar. Güncellemeler ve Kayıtlar

Sanal yarış nedir ve bir tane nasıl yönetirsin?

Sanal yarış nedir ve bir tane nasıl yönetirsin?

Sanal yarış nedir ve bir tane çalıştırmak için nasıl kaydolursunuz? Bir yarışa kaydolmadan önce dikkate alınması gereken şeylerin listesi ve ho

Yarış İndirimleri ve İndirim Kupon Kodları-RNR San Diego, Lexus Lace Up, Revel Marathon ve daha fazlası!

Yarış İndirimleri ve İndirim Kupon Kodları-RNR San Diego, Lexus Lace Up, Revel Marathon ve daha fazlası!

Yaklaşan maraton, yarım maraton, 10k ve 5k yarışlar için yeni yarış indirim kodları. Buna RNR San Di dahil

Yeni Yarış İndirimleri ve İndirim Kupon Kodları OC Marathon, Revel ve daha fazlası!

Yeni Yarış İndirimleri ve İndirim Kupon Kodları OC Marathon, Revel ve daha fazlası!

Orange County Maratonu Yarım Maraton İndirim Kodu, Lexus Lace Up Yarış Serisi Irvine, Ventura, Palos Verdes

Yarı Maraton 10k ve 5K Koşular için Lexus Lace Up Yarış İndirim Kodu

Yarı Maraton 10k ve 5K Koşular için Lexus Lace Up Yarış İndirim Kodu

Lexus Lace Up Running Serisi İndirim Kodu Monica10 – Bu indirim kupon kodunu, yarım maraton, 10k ve 5k yarışında% 10 tasarruf etmek için kullanın

Boston Maratonu Pazartesi, ama sanal bir 5K

Boston Maratonu Pazartesi, ama sanal bir 5K

Bugün Boston Atletizm Derneği Sanal 5K’sını çalıştırdım! Ve Pazartesi maratonu, teknik olarak 5K Pazartesi… ama t

⚡ Shareaholic tarafından

.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *